Puhelinliittymät

Haluatko säästää rahaa puhelinlaskussa ja löytää juuri sinulle sopivan puhelinliittymän? Meidän avullamme se on nyt helpompaa kuin koskaan! Aloita puhelinliittymien vertailu nyt ja säästä rahaa puhelinlaskussa!

Telia – Mobiililaajakaista

Puheaika: Rajaton

Datamäärä: Rajaton

Datanopeus: 50 Mbit/s

Avausmaksu: 6,90€

Rajaton 200 M

Puheaika: Rajaton

Datamäärä: Rajaton

Netti EU/ETA-maissa: 30 Gt/kk

Datanopeus: 200 Mbit/s

Avausmaksu: 6,90€

Hinta 23,99€/kk 24kk ajan, jonka jälkeen 31,99€/kk

Rajaton 5G 300 M

Puheaika: Rajaton

Datamäärä: Rajaton

Netti EU/ETA-maissa: 32 Gt/kk

Datanopeus: 300 Mbit/s

Avausmaksu: 6,90€

Hinta 29,99€/kk 24kk ajan, jonka jälkeen 34,99€/kk

Rajaton 5G 450 M

Puheaika: Rajaton

Datamäärä: Rajaton

Netti EU/ETA-maissa: 41 Gt/kk

Datanopeus: 450 Mbit/s

Avausmaksu: 6,90€

Hinta 32,99€/kk 24kk ajan, jonka jälkeen 44,99€/kk

DNA Rajaton 200M

Puheaika: Rajaton

Datamäärä: Rajaton

Netti EU/ETA-maissa: 30 Gt/kk

Datanopeus: 200 Mbit/s

Avausmaksu: 6,90€

Hinta 25,99€/kk 12kk ajan, jonka jälkeen 31,90€/kk

DNA Super 4G Rajaton

Puheaika: Rajaton

Datamäärä: Rajaton

Netti EU/ETA-maissa: 36 Gt/kk

Datanopeus: 300 Mbit/s

Avausmaksu: 6,90€

Hinta 27,99€/kk 12kk ajan, jonka jälkeen 39,90€/kk

DNA Rajaton 5G 400M

Puheaika: Rajaton

Datamäärä: Rajaton

Netti EU/ETA-maissa: 34 Gt/kk

Datanopeus: 400 Mbit/s

Avausmaksu: 6,90€

Hinta 29,99€/kk 12kk ajan, jonka jälkeen 36,90€/kk

Moi Potti 100Mbit

Puhelut ja viestit: 0,055€/min/kpl, mutta aina enintään +4 €/kk.

Datamäärä: 6Gt/kk

Datanopeus: 100 Mbit/s

Netti EU/ETA-maissa: 6 Gt/kk

Moi Rajaton 4G 200Mbit

Puhelut ja viestit: 0,055€/min/kpl, mutta aina enintään +4 €/kk.

Datamäärä: Rajaton

Datanopeus: 200 Mbit/s

Netti EU/ETA-maissa: 18Gt/kk

Moi Reilu 5G 400Mbit

Puhelut ja viestit: 0,055€/min/kpl, mutta aina enintään +4 €/kk.

Datamäärä: Rajaton

Datanopeus: 400 Mbit/s

Netti EU/ETA-maissa: 25Gt/kk

Moi Reilu 5G 1000Mbit

Puhelut ja viestit: 0,055€/min/kpl, mutta aina enintään +4 €/kk.

Datamäärä: Rajaton

Datanopeus: 1000 Mbit/s

Netti EU/ETA-maissa: 39Gt/kk

Puhelinliittymät - Kuinka valita sopiva vaihtoehto?

Puhelinliittymät ovat olennainen osa modernia elämäämme, sillä ne tarjoavat meille mahdollisuuden pitää yhteyttä läheisiimme, työskennellä ja selata internetiä milloin ja missä tahansa. Puhelinliittymien avulla voimme myös lähettää tekstiviestejä, käyttää sosiaalista mediaa, kuunnella musiikkia ja katsella videoita. Tässä artikkelissa käsitellään puhelinliittymiä, niiden toimintaa ja erilaisia vaihtoehtoja, joista valita.

Puhelinliittymät ovat käytännössä sopimuksia, joita teemme operaattorien kanssa saadaksemme pääsyn mobiiliverkkoon. Liittymän valitseminen voi olla haastavaa, sillä markkinoilla on useita erilaisia tarjouksia, jotka vaihtelevat hinnan, palvelun ja ominaisuuksien suhteen. On tärkeää tutkia eri vaihtoehtoja ja valita sellainen, joka vastaa tarpeitasi ja budjettiasi.

Puhelinliittymien eri ominaisuudet

Puhelinliittymät tarjoavat yleensä tietyn määrän ilmaisia puheluita, tekstiviestejä ja mobiilidataa. Näiden rajojen ylittäminen voi johtaa ylimääräisiin kustannuksiin, joten on tärkeää tarkistaa liittymän tiedot huolellisesti ennen sen valitsemista. Joissakin liittymissä voi olla myös erilaisia rajoituksia tai rajoituksia, joiden avulla operaattori voi hallita liittymän käyttöä ja estää haitallista toimintaa, kuten laittoman tiedon jakamista tai haitallisia verkkoyhteyksiä.

Puhelinliittymän valinnassa on tärkeää ottaa huomioon myös se, millaista matkapuhelinta käytät. Joillakin liittymillä voi olla yhteensopivuusongelmia tiettyjen puhelinmallien kanssa, joten on tärkeää tarkistaa, että valitsemasi liittymä toimii oikein puhelimesi kanssa.

Tärkeä tekijä puhelinliittymän valinnassa on hinta. Operaattorit tarjoavat erilaisia hintapaketteja, jotka vaihtelevat palveluiden ja ominaisuuksien mukaan. On tärkeää löytää liittymä, joka sopii budjettiisi, mutta joka tarjoaa myös tarvitsemasi palvelut ja ominaisuudet. Tärkeää on myös ottaa huomioon, että halvin vaihtoehto ei välttämättä ole aina paras vaihtoehto pitkällä aikavälillä.

Vertailemalla voit voittaa

Puhelinliittymien vertailuun on monia online-työkaluja, joiden avulla voit vertailla eri operaattorien tarjoamia puhelinliittymiä ja niiden hintoja. Näitä työkaluja käyttämällä voit helposti löytää liittymän, joka vastaa tarpeitasi ja budjettiasi parhaiten.
Lisäksi on tärkeää ottaa huomioon myös operaattorin maine ja asiakaspalvelu. Valitse operaattori, jolla on hyvä maine ja joka tarjoaa hyvää asiakaspalvelua, jotta voit varmistaa, että saat apua ja tukea, jos kohtaat ongelmia liittymäsi kanssa.

Tarkista ehdot ennen päätöksentekoa

Puhelinliittymän valitseminen voi olla haastavaa, mutta tutkimalla eri vaihtoehtoja ja käyttämällä vertailutyökaluja, voit löytää liittymän, joka sopii tarpeisiisi ja budjettiisi. Muista myös tarkistaa liittymän ehdot huolellisesti ennen sen valitsemista ja varmista, että se sopii yhteen käyttämäsi puhelimen kanssa. Valitsemalla oikean puhelinliittymän voit varmistaa, että saat parhaan mahdollisen palvelun ja ominaisuudet, jotka tarvitset matkapuhelimesi käyttöön.

Lue myös vinkkimme Kuinka säästät satasia!

Usein kysyttyjä kysymyksiä

Puhelinliittymäsopimuksia on olemassa kahdenlaisia: määräaikaisia ja toistaiseksi voimassa olevia. Määräaikainen liittymä sitoo sinut ennalta mainituksi ajaksi puhelinliittymään. Puhelinliittymissä tämä tarkoittaa yleensä 3-12 kuukautta, mutta enimmillään kahta vuotta. Määräaikaista liittymää ei voi irtisanoa kesken sopimuskauden tai muuten olet korvausvelvollinen operaattorille.

Puhelinliittymää valittaessa kannattaa ottaa huomioon seuraavat asiat:

Tarpeet: Mieti, minkälaista liittymää tarvitset. Tarvitsetko paljon puheluita, tekstiviestejä tai dataa? Vai tarvitsetko kaikkia näitä? Valitse liittymä, joka vastaa tarpeitasi.

Hinta: Vertaile eri operaattoreiden hintoja ja valitse liittymä, joka on budjettisi mukainen. Huomioi myös, että halvin liittymä ei välttämättä ole aina se paras.

Nopeus: Jos tarvitset nettiä esimerkiksi videoiden katseluun tai tiedostojen lataamiseen, valitse liittymä, jossa on riittävä nopeus.

Kattavuus: Varmista, että valitsemasi operaattori tarjoaa hyvän kattavuuden alueella, jossa käytät puhelinta useimmiten. Voit tarkistaa tämän operaattorin kattavuuskartasta.

Sitoutuminen: Joissakin liittymissä on määräaikainen sopimus, joka sitoo sinut tietyn ajanjakson ajan käyttämään kyseisen operaattorin palveluja. Mieti, haluatko sitoutua tiettyyn liittymään vai ottaisitko mieluummin kuukausittaisen sopimuksen, jossa voit vaihtaa liittymää helposti.

Lisäpalvelut: Joissakin liittymissä on mukana erilaisia lisäpalveluita, kuten rajaton data tai erikoishinnoiteltuja ulkomaanpuheluita. Mieti, ovatko nämä palvelut sinulle tärkeitä.

Puhelinliittymän hinta muodostuu useasta eri tekijästä, ja tarkka hinta riippuu palveluntarjoajasta ja liittymän ominaisuuksista. Joitakin yleisiä tekijöitä, jotka vaikuttavat puhelinliittymän hintaan, ovat:

  1. Puheminuutit: Jotkut puhelinliittymät tarjoavat rajattomia puheminuutteja, kun taas toiset tarjoavat tietyn määrän minuutteja kuukaudessa.

  2. Tekstiviestit: Samoin kuin puheminuutit, joissakin puhelinliittymissä on rajattomasti tekstiviestejä, kun taas toisissa on rajoitettu määrä kuukaudessa.

  3. Datamäärä: Monet puhelinliittymät tarjoavat tietyn määrän dataa kuukaudessa, joka voi vaihdella välillä muutamasta gigatavusta jopa useisiin satoihin gigatavuihin.

  4. Roaming-maksut: Joissakin puhelinliittymissä on korkeat maksut, jos käytät puhelinta ulkomailla, kun taas toisissa roaming-maksuja ei ole lainkaan.

  5. Liittymän aktivointimaksut ja sopimukset: Joissakin puhelinliittymissä on liittymän aktivointimaksuja ja sopimuksia, jotka saattavat lisätä kokonaiskustannuksia.

  6. Alennukset ja tarjoukset: Puhelinliittymien tarjoajat tarjoavat usein alennuksia ja tarjouksia, joiden avulla voit säästää rahaa liittymän hinnassa.

Hyödyllistä luettavaa